Lola + Boots = No. 7 palette!

I’m so happy, happy, happy! Acum câteva zile am fost anunţată că am câştigat una din cele 3 palete de farduri puse în joc de către Lola’s Box (cea care a organizat concursul) şi Boots România (sponsorul). Încântată până peste urechi, deoarece nu am mai câştigat niciodată până acum un concurs pe facebook, abia aşteptam să primesc paleta. Şi astăzi a venit. Cum am văzut plicul în mână m-am reprezit la foarfeca de pe birou. Hâş hâş şi am văzut-o. O trusă cu 4 culori, potrivite unei firi exact cum sunt eu, mai liniştite, care pune accept pe fardat doar atât cât trebuie.

Bineînţeles că mi-a plăcut tare mult faptul că mă pot oglindi în carcasa trusei deoarece este dintr-un material care imită oglinda. Iupiii.

BlogCata 154

Culorile sunt următoarele : roz pal, roz, gri deschis şi gri închis. Niciun roz aprins sau vreun negru. Ceea ce mă încântă, tocmai ce spuneam de simplitate.

Presimt că rozul pal va fi culoarea ce se va termina cel mai repede.

Deşi nu prea mă pricep să mă machiez, am făcut o încercare pentru a vedea şi voi cam cum arată un machiaj simplu, de zi, potrivit pentru orice activitate din timpul zilei.

BlogCata 164

BlogCata 163

Mă declar îndrăgostită de această paletă de culori deoarece simt că mă voi înţelege de minune cu ea şi că-mi va fi ajutor de nădejde.

Mulţumesc Lola şi Boots România pentru această bucurie!

4 thoughts on “Lola + Boots = No. 7 palette!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s