Iepuraşul de Paşte

Este duminică.. Ultima zi din săptămână şi cea mai chinuitoare ştiind că de mâine începe o nouă săptămână. Mai liberă pentru unii, mai aglomerată pentru alţii. În orice categorie ne-am afla ştim că cel mai comod este să faci cumpărături din scaunul din faţa calculatorului, doar cu câteva clicuri.

Dat fiind faptul că duminica viitoare este Paştele şi că “iepuraşul” va veni cu cadouri, trebuie să ne pregătim, nu?! Am găsit de curând un site cu haine foarte drăguţele. Bine, pe mine m-a impresionat de fapt încălţămintea. HaineinTrend.ro se numeşte firma,iar produsele ce le oferă mi se par foarte ok.

Nu sunt o mare fană a colanţilor, ba mai mult, nu cred că am mai mult de două perechi în dulap, dar cei de pe site mi s-au părut foarte interesanţi! Îi găsiţi aici.

15222_1

 

 

Fiecare pereche costă 29 lei!

Spuneam că mi-au plăcut articolele de la încălţăminte. Au atât balerini cât şi teneşi care par foarte comozi. Preţurile variază dar nu cresc mai mult de 59 lei. Cel puţin nu produsele care mi-au atras mie privirea.

fontalb

 

Dacă doriţi să vină iepuraşul de Paşte şi la bărbaţii din viaţa dv (copii, parteneri de viaţă, taţi) există o rubrică şi pentru bărbaţi. Atât încălţăminte cât şi cămăşi, tricouri sau jachete.

Mie mi-au atras privirea produsele!

Pupici

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s