1 mai.

Întâi mai este pentru majoritatea dintre noi un motiv de bucurie.

Suntem liberi, putem merge la mare ori la munte, sau dacă nu dorim să ne deplasăm prea departe de casă, grătarul din spatele blocului este o alternativă.

Anul acesta de întâi mai am hotărât să facem o escapadă la munte. O zi frumoasă în care ne putem relaxa, putem face grătar în aer liber şi să uităm de nebunia oraşului.

Lucrul pe care îl urăsc de fiecare dată când merg la padure ori la munte este faptul că în loc de verdeaţă sau animale văd grămezi de gunoi.. Alţi românaşi, carora le-a fost lene să îşi strângă gunoaiele şi să le bage în portbagaj după grătar, le lasă acolo că cine ştie, “poate intră în pământ” (chiar am auzit pe cineva zicând asta, am rămas puţin şocată!)

Pentru o zi călduroasă de început de mai m-am gândit că ar trebui să abordăm un stil mai lejer. Acestea au fost alegerile mele :

lejeerPolyvore chiar este un prieten de nădejde atunci când îmi doresc să creez un outfit repejor. Gândul meu a fost acela că la munte mai apare o adiere de vânt, care ar reuşi să ridice fusta sau rochia,  mai sărim în sus după fluturaşul de la badminton şi fusta ar fi la fel de ridicată.. De aceea cea mai bună alegere este un pantalon. Scurt pentru că este foarte cald afară!

Sper că am inspirat pe cineva şi promit că de data viitoare voi gândi mai multe idei, pentru mai multă inspiraţie. Pupici!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s