Trend Alert – H&M

Pentru că astăzi, cel puţin, a fost o zi lejeră, mi-am permis să jonglez puţin cu timpul liber, astfel încât să văd ce mai este prin magazine.

Perioada asta a fost una mai aglomerată, atât în privinţa timpului cât şi a banilor, de aceea nu prea m-am mai uitat prin vitrinele magazinelor..

Cu toate acestea, observ că se poate cumpăra şi fără prea mulţi bani în buzunar. Mi-am propus să găsesc haine care în total să mă coste până în 200 lei, şi cred eu că mi-a cam ieşit.

Unul din magazinele care îmi plac este H&M. Pentru că am o problemă cu încălţămintea (nu îmi rezistă prea mult 🙂 ) am ochit aceşti balerini.

hmprod

costă 39,90 lei şi mi se par foarte ok.  Consider că ar merge atât cu o pereche de blugi/colanţi, cât şi cu o fustiţă.

Pentru că pedichiura trebuie să fie la vedere este must have o pereche de săndăluţe ca acestea care costă tot 39,90 lei!

hmprod (1)

De încălţat avem, acum să găsim şi ceva de îmbrăcat. Rochiţa aceasta de culoare corai mi se pare superbă şi la un preţ BOMBĂ!! 39,90lei!

hmprod (2)

Cred că ar merge cu perechea de balerini!

Şi pentru că orice femeie are nevoie de o geantă cât mai încăpătoare, eu am găsit-o pe aceasta, la 89,90 lei.

hmprod (3)

Mie mi se par superbe toate, atât sandalele cât şi rochia sau perechea de balerini, şi nu aş renunţa la niciuna , de aceea nici valoarea lor nu este de 200 lei. Am depăşit cu 10 lei, într-adevăr dar de.. socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg!

Sper să mi le pot achiziţiona (măcar săndăluţele şi rochia) pentru că gândul sigur îmi vor rămâne la ele!

6 thoughts on “Trend Alert – H&M

      • Eu cred ca ar trebui sa scrii ceea ce iti place si ti se pare interesant 😛 E blogul tau si e ok sa postezi orice iti trece prin cap. Daca vrei sa il faci sa fie un blog de beauty atunci scrie despre frumusete, ritualuri de frumusete, moda si chestii de genu si poti desigur sa adaugi si alte chestii 🙂 Totul depinde de tine. Atata timp cat iti place sa scrii si scrii cu pasiune o sa se vada :*

      • Pai, dupa cum ai observat, blogul nu are o tema anume 🙂 daca in momentul asta simt nevoia sa scriu despre o bluza, scriu. Daca imi vine sa scriu despre o crema, la fel. Si cu sentimentele exact acelasi lucru 🙂 Sunt o multitudine de subiecte pe blogul meu 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s