FM by Federico Mahora

Acum câteva zile am avut bucuria de a primi un mail de la un reprezentant al firmei FM Group Cosmetics, pe care o găsiţi aici, în care mi se spunea că voi primi un parfum pentru a-mi spune părerea despre el. A fost o bucurie, bineînţeles dar era o mică problemă… De obicei sunt cam dificilă la parfumuri şi eram sigură că nu va fi pe gustul meu.

Însă m-am înşelat!

parfum

Aspectul este de nota 10! Este micuţ (deşi are 30ml) şi poate fi luat oriunde.

Dar destul cu pălăvrăgeala, să vă zic cum stă treaba:

ei spun aşa: “Aroma şofranului, a tămâii, vaniliei, bergamotei şi a florilor de portocal, care eliberează dorinţa”

eu spun aşa : deşi sunt foarte mofturoasă la parfumuri şi de obicei sunt dată pe spate doar de anumite mirosuri, iată că această minunăţie m-a uimit. Consider că este destul de rezistent (cel puţin pe pielea mea) şi am primit destule complimente azi cu privire la parfum.

Eu şi mama mea avem gusturi TOTAL diferite când vine vorba de parfumuri. Ei îi place un parfum mai fresh, floral, mie unul mai dulce, mai sofisticat. Dar cum vine că ne-a plăcut amândurora?! Păi vine cam aşa: datorită combinaţiei de vanilie cu şofran, a florilor de portocal cu bergamotă practic nu ai şti ce să spui, dacă e fresh sau duuulce. Dar pot spune că nu e precum alte parfumuri, dulce de îmi îneacă toate prietenele. Are ceva aparte care îl face să pot spune despre el că este fresh!

Produsele acestei firme pot fi achiziţionate de la un reprezentant al firmei FM Group sau devenind reprezentant ori membru consumator. Este foarte bine de ştiut că parfumul este la un preţ mai mic pentru reprezentanţi respectiv distribuitori. Dacă doriţi să vă înscrieţi şi scrieţi în formularul de înscriere că ati venit la recomandarea mea veţi primi un cadou surpriză (în formular este un câmp unde puteţi selecta blogul meu).

P.S.: Parfumul îl găsiţi exact aici!

Pupici!

3 thoughts on “FM by Federico Mahora

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s