Eu aş cumpăra pantofi de pe Pantofiori.net

Se spune că pantofii cu toc au fost inventaţi pentru ca femeile să calce bărbaţii în picioare într-un mod elegant. Dar nu mulţi ştiu însă că în antichitate (pentru că încă din Egiptul Antic existau acest gen de pantofi) pantofii erau purtaţi de bărbaţii cei mai importanţi ai societaţii.

Zilele acestea am dat din întâmplare peste site-ul celor de la pantofiori.net pe care îl pot numi cu mâna pe inimă raiul cu privire la pantofi şi botine.

Am tot “răsfoit” eu, pagină cu pagină, iar următoarele mi-au atras atenţia:

Aceşti pantofi cu ţinte :

Pantofi cu tinte

Aceşti pantofi cu toc înalt :

pantofi

iar ceea ce mi-aş achiziţiona în secunda doi sunt aceste botine cu ţinte:

botine

Vă spun sincer că atunci când am văzut aceste perechi de pantofi, în minte mi-au venit câteva idei de outfit-uri. Câteva e puţin spus! Aceste perechi pot fi folosite chiar şi la nişte pantaloni scurţi cu un T-shirt, la o rochie elegantă, sau una mai “nebună”, cu ţinte sau paiete.

Niciodată o pereche de pantofi nu costă prea mult! Dar dacă costă înseamnă că trebuie să investim în ceva de calitate (P.S.: calitatea înseamnă pantofiori.net ! )

Eu una sunt impresionată de tot ce înseamnă “înalt”, mai ales că nu am chiar 1,75m, ci undeva cu 10-12 cm mai putin. Consider că pantofii cu toc oferă eleganţă, superioritate şi rafinament. Niciodată un toc nu este prea înalt! Iar pantofiori.net mi-au dat dreptate în tot ce am zis. Pantofii sunt creaţi pentru stilul oricărei femei, la preţuri accesibile si care ar cuceri orice bărbat (da, bărbat! Doar nu credeţi că doar noi admirăm pantofii, sandalele şi botinele; la petreceri sau în cluburi până şi iubitul meu exclamă “wow, iub, ce bine ţi-ar sta cu aşa pantofi” -deci îi putem cuceri şi cu o pereche de pantofi de calitate).

Prin acest articol particip la concursul organizat de Blog Awards în colaborare cu pantofiori.net . Succes si celorlalţi participanţi.

P.S.: Am uitat să spun: “pantofiori.net . La noi îţi găseşti perechea” Sună promiţător sloganul lor, nu?

Pupici!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s