Persoane carora le pasa.

Desi ma mai plangeam eu ca in liceul in care invat spre deosebire de altele nu se fac activitati care sa ne mareasca interesul pentru societate, pentru natura sau pentru orice altceva in afara de invatat papagaliceste si care sa ne deschida mintile, uite ca cineva a avut aceasta initiativa. Ma refer la Asociatia ecologica “Arcul carpatin” (pe care ii gasiti aici). Desi prima data m-am dus la insistentele celei mai bune prietene nu mi-a parut rau. Oameni cu o daruire exceptionala care doresc sa ne impartaseasca si noua lucrurile pe care ei le-au vazut, le-au simtit, experiente de neuitat.

Desi in fiecare an am cateva expeditii alaturi de bunicul meu pe munte (e mai mult o zona de campie-deal, nu chiar munte, dar este un drum atat de”aventuros” incat poate fi numit cu usurinta munte) niciodata nu am stiut exact cum trebuie sa imi dozez energia ca sa pot ajunge in varf fara sa gafai din rasputeri, ce sa mananc in pauze, cat de lungi trebuie sa fie ele. Aici dupa primele 3 zile de cursuri am aflat atatea lucruri noi incat ma simt foarte mandra!!

"Arcul Carpatin"

Faptul ca este o diferenta de generatii intre noi cursantii si ei, profesorii nu se simte chiar deloc. Putem glumi, ne putem spune parerea fara sa ne fie frica de faptul ca suntem dati afara de la ora de curs (cum inca se mai intampla in unele licee). Este o atmosfera de vis! Chiar sper ca dupa terminarea cursurilor la noi in liceu, asociatia sa se gandeasca sa faca aceste cursuri pentru intreaga lume, oricand. Cred ca ar avea mare succes. Eu le multumesc ca s-au gandit la liceul nostru si ca astfel “capsorul” meu detine acum mai multe informatii pe care chiar le pot folosi in viata de zi cu zi!

“Arcul carpatin”, va multumim!

Pupici lume!

2 thoughts on “Persoane carora le pasa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s