“Salvati mintile oamenilor!”

Ceva ce cu siguranta mi-a atras atentia astazi, umbland din pagina in pagina pe facebook (mai exact o distribuire pe aceasta pagina).  Si anume o petitie (pe care o gasiti aici) care are ca scop schimbarea emisiunilor de scandal si a stirilor cu 100% nenorociri.

Doar cand este un eveniment foarte important este mediatizat si aratat lumii asa cum trebuie. In rest?! Ei bine, in rest vedem doar si doar scandal, tipete, sinucideri, accidente, omorari!! Nu zic ca nu e bine sa fim informati si despre aceste lucruri, pentru ca este foarte important. Dar nu cred ca am mai vazut de ceva vreme o stire despre vreo fundatie/asociatie care a facut atat bine unei mase de oameni (cu exceptia fundatiei “Mereu aproape” care este sustinuta din rasputeri de Antena 1).

Haideti sa schimbam asta! Sa schimbam felul in care mintile noastre sunt manipulate si umplute numai cu negativism!!

Semnati aici, eu am semnat !

Chate

5 thoughts on ““Salvati mintile oamenilor!”

  1. Cum sa-ti zic eu … cei de sus nu au niciun interes sa schimbe asta! Asta e scopul lor, sa ne ofere doar o perspectiva, aceea ca nimic nu este in regula in tara, sa nu vedem partea frumoasa, sa avem sufletele cat mai grele. Asa si cu educatia, platesc profesorii cu niste salarii de cacao, cu scopul precis de a indobitoci generatiile tinere, pentru ca pe viitor acestea sa nu poata avea pretentii, sa nu poata ridica vocea. Nu au niciun interes sa ne creasca copiii intr-un mediu placut .. asta e Romania, tara care se confunda cu bisnita, proasta educatie si “care pe care”-le..

    • Da, corect. Si de aceea, daca ei nu doresc asta, noi trebuie sa le-o impunem intr-un fel sau altul. Daca un copil, adolescent, viitor “stalp al tarii”, macar unul pe fiecare meserie, incearca sa schimbe ceva, cred eu ca va lasa ceva in urma. Eu cu blogul, eu care visez sa schimb ceva, eu care visez sa devin un exemplu pentru viitorii tineri, poate voi reusi candva sa schimb mentalitatea unora, care la randul lor sa schimbe mentalitatea altora (reactie in lant) si poate asa, in cativa zeci de ani vom deveni si noi una din societatile exemplu.

      • hehe, si eu mi-as dori acest lucru.. din pacate, se pare ca nici macar tinerii nu mai au tupeu sa vorbeasca, sa isi ceara drepturile. Suntem de rasul rasilor, ies batranii in strada si protesteaza, iar tinerii stau pe facebook si comenteaza “Ce fata avea jandarmu’ ala”.. Sper sa iesim intr-o buna zi la lumina..

      • Daca ar fi mai multe persoane care sa iasa in strada precum acei batrani, ar fi ceva! Ar evolua ceva in noi, dorinta de dreptate si de respingere a prostiei pe care o vedem la orice colt de strada si care ne acapareaza pe fiecare dintre noi fara sa vrem. In afara suntem catalogati cu totii drept un intreg unitar si anume “poporul roman”, iar poporul roman reprezinta doar rasism, prostie, cersetori, hoti si oameni needucati. De noi depinde daca schimbam sau nu asta..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s